Zomer.png

Retourneren

Retourneren

Geeft terug
Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds jouw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet jouw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Gepersonaliseerde of een door de klant samengestelde TapHet zijn wettelijk vrijgesteld van retourzending en kunnen niet worden geretourneerd.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.
Stuur uw aankoop alleen terug als deze voldoet aan ons retour beleid.

 

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend

(indien van toepassing)

  • Product met lichte gebruikssporen

  • Elk item dat niet in de originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout

  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Terug Betaling (indien van toepassing)

Zodra jouw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we jou een e-mail om u te laten weten dat we jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen jou ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling.
Als je bent goedgekeurd, wordt jouw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op jouw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende terugbetaling (indien van toepassing)

Als je nog geen teruggave heeft ontvangen, controleer je eerst jouw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met jou creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat jouw terugbetaling officieel is geboekt.
Neem vervolgens contact op met jouw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je teruggave nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@taphet.nl

Uitverkoopartikelen (indien van toepassing)

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen sale artikelen niet worden terugbetaald.

Omruilen (indien van toepassing)

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het moet ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@taphet.nl

Cadeau

Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar jou is verzonden, ontvang je een cadeaubon ter waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvang je een cadeaubon.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de schenker en hij zal informatie krijgen over je retourzending.

Verzending

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van jouw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van jouw terugbetaling afgetrokken.

 

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het kan duren voordat jouw geruilde product jou bereikt, variëren.

Als je een artikel van meer dan 75 verzendt, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.